Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

AntiAging με Φυτικά Βλαστοκύτταρα στα Element


Το βασικό πρόβλημα στις θεραπείες αντιγήρανσης είναι η επιλογή της καταλληλότερης. Πολλές δε φορές η επιδερμίδα μας χρειάζεται μία αρχική εντατική θεραπεία "κρούσης" ώστε να έχουμε άμεσο αποτέλεσμα, κι εκ των υστέρων μία ηπιότερη θεραπεία συντήρησης.

Στα Element εμπιστευόμαστε και εφαρμόζουμε επιστημονικά τεκμηριωμένες εντατικές θεραπείες που επαναφέρουν τη ζωντάνια της επιδερμίδας σε διάστημα 6 εβδομάδων. Μία από αυτές είναι και η θεραπεία με Φυτικά Βλαστοκύτταρα AntiAge Global.

Τι περιλαμβάνει:
  • 6 μεσοθεραπείες βελονικής μεθόδου, με συμπύκνωμα εκχυλίσματος φυτικών βλαστοκυττάρων: με τη μέθοδο αυτή τα πλήρως αφομοιώσιμα δραστικά συστατικά δρουν στον πυρήνα του προβλήματος γιατί ωθούνται στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.
  • 6 θεραπείες φάσματος ηλεκτρομαγνητικών παλμών για επιπλέον ενεργοποίηση των ινοβλαστών: αποτέλεσμα, η άμεση αύξηση της παραγωγής αυτόλογου κολλαγόνου και ελαστίνης. Η αποτελεσματικότητα των συνεδριών αυτών μεγιστοποιείται με την εφαρμογή μάσκας σύντηξης τεχνολογίας Skin to Skin, η οποία "φυλακίζει" τα εκχυλίσματα φυτικών βλαστοκυττάρων στην επιδερμίδα, ευνοώντας έτσι τη δράση τους.
  • το πρόγραμμα AntiAge Global, στα πλαίσια της φιλοσοφίας της "αδιάλειπτης θεραπείας" που εφαρμόζουμε στα Element, περιλαμβάνει θεραπεία Φυτικών Βλαστοκυττάρων και για το σπίτι, για όλη τη διάρκεια των 6 εβδομάδων.
Οι συνεδρίες κατανέμονται σε 2 κάθε εβδομάδα, για 6 εβδομάδες, ώστε να μεγιστοποιήσουμε τη δράση της θεραπείας και να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που αντιστοιχεί στην κάθε επιδερμίδα.

Σε κάθε επίσκεψη, ο αισθητικός μας ελέγχει την πορεία της θεραπείας και αυξομειώνει την έντασή της, ανάλογα με το πως απαντά η επιδερμίδα του επισκέπτη.

Γι' αυτό το πρόγραμμα θεραπείας, χρησιμοποιούμε την κορωνίδα της Φυτικής Κοσμετολογίας®: εκχυλίσματα Φυτικών Βλαστοκυττάρων Εχινάκειας 4ης Γενιάς.

Το αποτέλεσμα: επιδερμίδα λαμπερή και πιο ανθεκτική από την πρώτη εφαρμογή, μείωση των ρυτίδων και αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος από την 3η εβδομάδα και τελικό αποτέλεσμα 1 εβδομάδα μετά την τελευταία εφαρμογή, με ρυτίδες εμφανώς μειωμένες, νεανική όψη στην επιδερμίδα όσον αφορά στην υφή και στο χρώμα.

Μπορείτε να αποκτήσετε τη συγκεκριμένη θεραπεία με ένα τηλεφώνημα στο 2811.118101. Η θεραπεία αυτή ενδείκνυται τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. 
Πληροφορίες στο 2811.118101 ή στα Element, Μίνωος 59, 1ος Όροφος, στα κτήρια του Interclinic.

Σας περιμένουμε!

Σημείωση: τα ραντεβού στα Element ξεκινούν από 1η Ιουλίου 2016.

Το άρθρo αυτό αναρτήθηκε και στο blog του goelement.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου