Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Οξέα Φρούτων: ολική επαναφορά επιδερμίδας!

Σας ακούγεται κάπως υπερβολική η φράση "ολική επαναφορά"; Τέλεια! Διαβάστε παρακάτω!
Η θεραπεία με οξέα φρούτων ανήκει πλέον στις κλασσικές εφαρμογές της αισθητικής. Υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα σε λίγες μόνο επισκέψεις και χαρίζει επιδερμίδα νεανική, που εκπέμπει και πάλι λάμψη και ζωντάνια!

Τι είναι όμως τα οξέα φρούτων;
Πρόκειται για φυσικά οξέα προερχόμενα κυρίως από τα φρούτα. Τα πιο γνωστά από αυτά είναι το κιτρικό οξύ, το μανδελικό, το γλυκολικό, το σαλικυλικό. Λόγω των βιολογικών τους ιδιοτήτων προκαλούν δραστική αποκόλληση των νεκρών κυττάρων της επιφανειακής κεράτινης στοιβάδας της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα τον πολλαπλασιασμό των βαθύτερων στοιβάδων του δέρματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την ανανέωση εκ βάθους της επιδερμίδας. Τα νέα κύτταρα που έρχονται στην επιφάνεια είναι πιο νεανικά, πιο ανθεκτικά, πιο ενυδατωμένα, οπότε η επιδερμίδα μας δείχνει πιο νέα και πιο λαμπερή... στην πραγματικότητα δηλαδή, δε δείχνει απλά.... ΕΙΝΑΙ πιο νέα και λαμπερή!

Γιατί να επιλέξω τις θεραπείες με οξέα φρούτων;
Εκτός από τη γενικότερη βελτίωση της όψης και της ποιότητας της επιδερμίδας, στοχευμένες και εξειδικευμένες θεραπείες με οξέα φρούτων βοηθούν:

  • στη μείωση των επιφανειακών ρυτίδων! Για τις πιο βαθιές ρυτίδες, τα οξέα εφαρμόζονται σε συνέργεια με τη μικροβελονική μεσοθεραπεία.
  • στη μείωση, αλλά και την εξάλειψη της ακμής και των σημαδιών της.
  • στην εμφανή μείωση των ουλών του δέρματος.
  • στη μείωση και τη ρύθμιση της λιπαρότητας της επιδερμίδας.
  • στην εξάλειψη των πανάδων.
Όλα τα παραπάνω γίνονται με την ίδια εφαρμογή;
Όχι φυσικά! Τόσο το πρωτόκολλο της θεραπείας όσο και το είδος των εφαρμοζόμενων οξέων μπορεί να αλλάξουν βάσει του στόχου που θέλουμε να πετύχουμε. Διαφορετική εφαρμογή έχουμε για τις πανάδες, διαφορετική για την ακμή, διαφορετική για τις ρυτίδες. Η βάση της θεραπείας μας όμως παραμένει η ίδια.

Αντενδείξεις
Θα πρέπει να αποφεύγουμε την εφαρμογή των οξέων τις περιόδους μεγάλης ηλιοφάνειας, ή τις περιόδους έντονης εργασίας που προκαλεί ιδρώτα στο πρόσωπο. Κατά τα άλλα τα οξέα των φρούτων δεν προκαλούν ευαισθησίες, ή προβλήματα κατά την εφαρμογή τους.

Κόστος Θεραπειών
Γενικά, μία θεραπεία με οξέα φρούτων μπορεί να κοστίσει από 50€ ως 80€, ανάλογα με το κέντρο. Στα Element μπορείτε να ξεκινήσετε τις θεραπείες σας με τα οξέα φρούτων της K-Surgery, σε τιμή γνωριμίας: μόνο με 35€/επίσκεψη!
Επιπλέον, μπορείτε να επωφεληθείτε του προγράμματος μόνιμης εξάλειψης σημαδιών του προσώπου, το οποίο καλύπτει προβλήματα από ακμή, ουλές, πανάδες και ρυτίδες. Στα Element σας δίνουμε 12 ελεύθερες συνεδρίες, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τον αισθητικό σας όπως πιστεύετε καλύτερα, σε θεραπείες οξέων φρούτων, φυτικού peeling, μεσοθεραπείας, ενζυμικής απολέπισης, καθαρισμού κλπ. Το κόστος του προγράμματος, διάρκειας τριών μηνών, είναι στα 400€ για 12 συνεδρίες και σας το συστήνουμε για ένα θεαματικό τελικό αποτέλεσμα!

Οι τιμές ισχύουν μέχρι 31 Οκτωβρίου,
μέχρι εξάντλησης των διαθέσιμων συνεδριών σε προσφορά!

Για λεπτομέρειες και ραντεβού, καλείτε το 2811118101. Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε στη Λεωφόρο Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων, 2o κτήριο InterClinic) , στον 1ο όροφο, επάνω από τα Seven Spot.

Δες εδώ άλλες προσφορές!

Μάθε εδώ για το Φυτικό Peeling νέας γενιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου