Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Ozonage: το Φυτικό Peeling 3ης γενιάς, στα Element!

Στα Element δε σταματάμε να αναζητούμε τις καλύτερες και αποτελεσματικότερες θεραπείες για την ολική ανανέωση της επιδερμίδας σας μέσα στο Φθινόπωρο!

Το πρόβλημα που περισσότερο αντιμετωπίζουμε στις θεραπείες φυτικού peeling και απολέπισης είναι ο ερεθισμός τις επόμενες ώρες. Για το λόγο αυτό φέραμε αποκλειστικά για εσάς τα φυτικά peeling νέας γενιάς, από τη Beauty Spa Natural Resources: τη θεραπεία φυτικής απολέπισης OZONAGE!

Πρόκειται για ότι καλύτερο και αποτελεσματικότερο κυκλοφορεί στην ευρωπαϊκή αγορά αυτή τη στιγμή. Οι θεραπείες αποτελούνται από μία σειρά 12 προϊόντων που εφαρμόζονται στο πρόσωπο, ανάλογα με το πρόβλημα που θέλουμε να καταπολεμήσουμε:

  • φωτο-γήρανση.
  • χρονο-γήρανση.
  • soft peeling.
Από το πρώτο καθαριστικό, μέχρι και τον τελευταίο ορό και την καταπραϋντική μάσκα, η θεραπεία αυτή δεν αφήνει τίποτε στην τύχη! Αρχικά γίνεται προετοιμασία του προσώπου για να δεχτεί τα δραστικά συστατικά, έπειτα εφαρμόζεται συνδυασμός φυτικού peeling με ενεργό όζον και στο τέλος γίνονται αλλεπάλληλες εφαρμογές καταπραϋντικών και επανορθωτικών προϊόντων που θα μας εξασφαλίσουν το τελικό αποτέλεσμα: μία επιδερμίδα λεία, ελεύθερη από πανάδες, σημάδια, ρυτίδες, διεσταλμένους πόρους, λιπαρότητα.

Το plus της θεραπείας, εκτός από το τέλειο αποτέλεσμα, είναι ότι δεν επακολουθεί ο βαρύς ερεθισμός του φυτικού peeling, τόσο λόγω της φύσης της εφαρμογής, όσο και λόγω των καταπραϋντικών προϊόντων που χρησιμοποιούνται στο τέλος.

Η ποιότητα και το υψηλών απαιτήσεων αποτέλεσμα διασφαλίζονται από την ιταλική παραγωγό εταιρία Beauty Spa, της οποίας τα προϊόντα είναι τα πρώτα στις επιλογές των επαγγελματιών αισθητικών στην Ιταλία!

Κλείστε ραντεβού για εφαρμογή Ολικής Αναγέννησης της επιδερμίδας με τη μέθοδο OZONAGE στο 2811118101, στην τιμή προσφοράς των 35€/επίσκεψη!
Η προσφορά ισχύει μέχρι 31 Οκτωβρίου, και μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων ραντεβού.
Μάθε εδώ και για τις θεραπείες με οξέα φρούτων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου