Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Βαθιά ενυδάτωση: γιατί στα Element;


Στο άρθρο αυτό δεν θα αναφέρουμε τους λόγους για τους οποίους το νερό είναι πολύ σημαντικό για την υγεία, όχι μόνο του δέρματος, αλλά και ολόκληρου του οργανισμού. Θα πρέπει όμως να πούμε κάτι που λίγοι γνωρίζουν: μόλις ο οργανισμός αισθανθεί ότι πηγαίνει σε αφυδάτωση, το πρώτο όργανο που αφυδατώνει για να εξοικονομήσει νερό είναι το δέρμα. Επομένως, πρέπει να έχουμε υπόψιν μας, όσοι και όσες εφαρμόζουμε θεραπείες αντιγήρανσης, ότι δεν πρέπει ποτέ να αφήνουμε τον οργανισμό μας να αφυδατώνεται, γιατί το πρώτο όργανο που υποφέρει είναι το δέρμα.

Στα Element οι τεχνικές ενυδάτωσης του προσώπου ποικίλουν και τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται, εν μέρει παρασκευάζονται λίγο πριν την ενυδάτωση στην καμπίνα, εν μέρει είναι έτοιμα προϊόντα επιλεγμένων οίκων, με φυτικά δραστικά συστατικά που απελευθερώνουν σταδιακά  σε βάθος χρόνου νερό στο δέρμα, τόσο όσο αυτό χρειάζεται.

Τα συμπλέγματα χυμού αγαύης και σφένδαμου είναι αυτά που περισσότερο προτιμάμε στα Element λόγω της εξαιρετικής αφομοιοσιμότητας που παρουσιάζουν, ενώ το αίμα δράκου (απόσταγμα χυμού από τον κορμό του συγκεκριμένου δέντρου, που ονομάζεται έτσι γιατί είναι κόκκινο σαν αίμα) εφαρμόζεται αυτούσιο ή σε μείγμα, ανάλογα με τις ανάγκες αντιγήρανσης και ενυδάτωσης του δέρματος.

Πριν από τη θεραπεία ενυδάτωσης συνίσταται ένας βαθύς καθαρισμός, εφόσον αυτός δεν έχει γίνει πρόσφατα. Σε γενικές γραμμές όμως, αν το τελευταίο εξάμηνο έχει γίνει καθαρισμός, και το δέρμα δεν παρουσιάζει συμπτώματα συγκέντρωσης ρύπων, κάτι τέτοιο δεν είναι αναγκαίο.

Πριν την εφαρμογή, ο αισθητικός προχωρά στην αφαίρεση των ρύπων του δέρματος με προϊόντα ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας. Απολεπιστικά peeling, γαλακτώματα, μυκολικά διαλείμματα είναι μερικές από τις επιλογές καθαρισμού. Έπειτα πραγματοποιείται η απαραίτητη τόνωση της επιδερμίδας με συστατικά ενυδατικά, προστατευτικά, θρεπτικά, ή στυπτικά, ανάλογα με το αν έχουμε αντίστοιχα επιδερμίδα αφυδατωμένη, ευαίσθητη, λεπτή, ή λιπαρή.

Στο σημείο αυτό προχωράμε στην καθεαυτού βαθιά ενυδάτωση, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει και εφαρμογή τεχνολογίας ιονισμού, υπερήχων, συχνοτήτων πολλαπλής πόλωσης, φωτοανάπλασης κι άλλων.

Η ενυδάτωση περιλαμβάνει όλο το πρόσωπο, το λαιμό, τον αυχένα και σε σε όλη τη διάρκεια της εφαρμογής των προϊόντων γίνεται μασάζ σε όλες αυτές τις περιοχές προκειμένου να έχουμε τη μέγιστη απορρόφηση του νερού και όλων των θρεπτικών συστατικών. Η εφαρμογή τεχνολογίας επιφέρει περαιτέρω αφομοίωση των υλικών από το δέρμα. Ορισμένες τεχνολογίες δε, ενεργούν απευθείας στους ινοβλάστες, προκαλώντας παραγωγή αυτόλογου κολλαγόνου, με αποτέλεσμα τη σύσφιγξη της επιδερμίδας και το γέμισμα των ρυτίδων. Για να επιλέξετε την καλύτερη δυνατή τεχνολογία, που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε τους αισθητικούς μας. Κλείστε δωρεάν ένα συμβουλευτικό ραντεβού στο 2811118101 και ζητήστε διάγνωση επιδερμίδας.

Η ενυδάτωση προσώπου, μαζί με τον βαθύ καθαρισμό, αποτελούν τη βάση της αισθητικής προσώπου και όταν γίνονται σωστά, χαρίζουν θεαματικά αποτελέσματα! Για το λόγο αυτό, στα Element προτείνουμε πάντα τις δύο αυτές θεραπείες σε πακέτο, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να δει άμεσα, σε δύο μόνο συνεδρίες, το εκπληκτικό αποτέλεσμα της ορθά εφαρμοσμένης αισθητικής.

Κλείστε το ραντεβού σας στο 2811118101 ή στο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων Element. Βρισκόμαστε στη Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων) στον 1ο όροφο.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ!

Το παρόν άρθρο δημοσιεύτηκε και στο www.goelement.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου