Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Maharishi Ayurveda® Original

Στα Element επιμένουμε στη γνησιότητα, η οποία αποτελεί μία από τις ιδρυτικές αρχές μας. Όσοι αναγνωρίζουν το παραπάνω σήμα κατανοούν το πόσο πολύ επενδύουμε σε αυτή!

Οι αγιουρβεδικές θεραπείες επιβάλουν έναν ενδελεχή έλεγχο πριν από την έναρξη της θεραπείας για την ταυτοποίηση του ιδιοσυγκρασιακού τύπου του επισκέπτη. Αυτόν τον ιδιοσυγκρασιακό τύπο, η Ayurveda τον αναλύει σε 3 dosha (ενεργειακά συστατικά) και τον ονομάζει prakriti. Ο τύπος αυτός θα αποτελέσει οδηγό για όλες τις θεραπευτικές επιλογές και συμβουλές που θα δοθούν στον επισκέπτη αυτό. Το αγιουρβεδικό μασάζ υπόκειται και αυτό σε συγκεκριμένες οδηγίες βάσει prakriti κι επομένως αλλάζει τόσο ως προς τη μάλαξη όσο και ως προς το έλαιο που θα χρησιμοποιηθεί. Άλλο έλαιο χρησιμοποιούμε για παράδειγμα όταν σκοπός μας είναι η ενεργοποίηση του μεταβολισμού, κι άλλο έλαιο χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να κατευνάσουμε ένα μεταβολισμό που πάσχει από υπερδιέγερση και αϋπνίες.

Σκοπός της Ayurveda είναι να φέρει την ισορροπία τόσο στο σώμα όσο και στο πνεύμα. Στην Ayurveda δε σβήνουμε τη φωτιά, δεν προκαλούμε ακινησία και ύπνο, δεν μπλοκάρουμε τη ροή της ενέργειας. Αντιθέτως ελέγχουμε όλα τα παραπάνω ώστε να επιτευχθεί η απόλυτη συνέργεια μεταξύ τους και το αποτέλεσμα είναι πάντα θεαματικό!

"Restoring inner balance to your busy life, naturally"


Το μασάζ είναι ένα μόνο βήμα για την επίτευξη της φυσικής ισορροπίας. Η Ayurveda είναι τρόπος ζωής.

Για να μπορέσουμε να πετύχουμε όλα τα παραπάνω, χρειάζεται απόλυτη ακρίβεια τόσο ως προς τα πρωτόκολλα εφαρμογής, όσο και ως προς τα υλικά. Η Maharishi Ayurveda αποτελεί παγκόσμιο σημείο αναφοράς στα αγιουρβεδικά θεραπευτικά υλικά και όσοι ασχολούνται με την Ayurveda το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Στα Element χρησιμοποιούμε έλαια μασάζ Maharishi Ayurveda® αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά το σεβασμό μας τόσο στις αγιουρβεδικές επιστήμες, όσο και στους επισκέπτες μας, αφού τους προσφέρουμε για άλλη μία φορά ό,τι καλύτερο σε ποιότητα και γνησιότητα.

Μπορείτε να κλείσετε το αγιουρβεδικό μασάζ σας τηλεφωνικά, στο 2811 11 8101 ή online, στο www.goelement.gr/book-online, με τον κωδικό Art of Life. Διάρκεια 2 ώρες.


Το παρόν ιστολόγιο συντάσσεται από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Ηράκλειο Κρήτης
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος, 71304
Τηλ. 2811 11 8101

Περιστέρι Αττικής
Κνωσού 4
4ος ΄Οροφος, 12134
Τηλ. 211 770 7005

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου