Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Μαριάννα Βελεγράκη: γνώρισε την ιδιοκτήτρια των Element Overwhelming Beauty!

Μαριάννα Βελεγράκη
Η Μαριάννα εργάζεται στον κλάδο της αισθητικής τα τελευταία 15 χρόνια και απέκτησε εμπειρία στις αισθητικές εφαρμογές στα μεγαλύτερα κέντρα αισθητικής της πόλης.

Σπούδασε Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής στο Ηράκλειο και τελείωσε το 2000. Από τότε δε σταμάτησε να εκπαιδεύεται και να ενημερώνεται σε θέματα και εφαρμογές αισθητικής, με τελευταίο το ημιμόνιμο μακιγιάζ στη σχολή της Μαρίας Λούκα στην Αθήνα.

Η πινακίδα Element πριν ανέβει στο κτήριο. (7/2016)
Στόχος της ανέκαθεν ήταν να δημιουργήσει ένα χώρο αισθητικής στον οποίο το λόγο θα έχουν οι καλύτεροι και οι επιλογές τόσο των προϊόντων όσο και των μηχανημάτων θεραπείας θα γίνονται καθαρά με βάση την ποιότητα και την ύπαρξη επιστημονικών μελετών που μπορούν να εγγυηθούν το τελικό αποτέλεσμα.

Το 2016 επέλεξε τους κατάλληλους συνεργάτες και στις 10 Ιουλίου άνοιξε το δικό της χώρο, το Element Overwhelming Beauty. Το εγχείρημα Element μέσα σε λίγους μήνες κατέληξε σε απόλυτη επιτυχία καθώς οι υπηρεσίες που προσέφερε έτυχαν μεγάλης αναγνώρισης από το κοινό.

Στις καμπίνες του Element η Μαριάννα έχει κυρήξει ανηλεή πόλεμο κατά της τριχοφυΐας, ενώ μαζί με τις αισθητικούς που συνεργάζονται μαζί της, σχεδιάζει σε καθημερινή βάση νέα προγράμματα αντιγήρανσης και ανάπλασης της επιδερμίδας.

Με τις αισθητικούς Μελίνα Καπνίδου και Δήμητρα Παρτάλη σε εκδήλωση Φυτικής Κοσμετολογίας®.
Η πολυετής πείρα της στην αισθητική, καθώς και η ικανότητά της να αντιλαμβάνεται αυτό που πραγματικά ζητά ο επισκέπτης της, είναι η βασική αιτία επιτυχίας των ανοικτών προγραμμάτων Element, (Restart12, Redefine 10' κλπ) στα οποία τον πρώτο λόγο στις εφαρμογές έχουν οι αισθητικοί και ο επισκέπτης και όχι το κέντρο.

Κλείστε το ραντεβού σας με τη Μαριάννα Βελεγράκη
στο www.goelement.gr ή στο 2811 11 8101.

Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty


Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου