Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Για όμορφη σιλουέτα επιλέγεις Element!


Στα Element αγαπάμε την πολλαπλότητα στις εφαρμογές! Τι εννοούμε με αυτό; Συνήθως οι επισκέπτες μας έρχονται πλήρως "ενημερωμένοι" για το ποια εφαρμογή θέλουν να ακολουθήσουν με αποτέλεσμα να επιλέγουν τελικά μεμονωμένες τεχνολογίες, τις οποίες "έκανε μία φίλη τους και είδε αποτέλεσμα", ή "είδαν στην τηλεόραση" κλπ. Το ζήτημα όμως είναι ότι το τοπικό πάχος και η κυτταρίτιδα είναι πολυπαραγοντικά προβλήματα και δεν αντιμετωπίζονται με τη μέθοδο "6 συνεδρίες με το τάδε μηχάνημα και θα αποκτήσεις σώμα μοντέλου".

Το θαυματουργό μηχάνημα πέθανε!
Γενικά η λογική του "θαυματουργού μηχανήματος", της "super fast μεθόδου" που με την πρώτη συνεδρία θα δώσει "απίστευτα αποτελέσματα", το "λίπος που θα φύγει με τα ούρα" (εδώ οι γιατροί σκίζουν τα πτυχία τους!) αποτέλεσε μέθοδο marketing της περιόδου 1980 - 2010. Τα χρόνια όμως πέρασαν... ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσουμε την πραγματικότητα και να δούμε τελικά την ουσία.

Η επιστήμη -που δεν ενδιαφέρεται για το marketing ούτε δεσμεύεται από αυτό- λέει το εξής απλό: η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος μπορούν να εξαλειφθούν με τη συνδρομή τριών παραγόντων:

  • βελτίωση των προσωπικών μας επιλογών στην καθημερινότητά μας (διατροφή, δραστηριότητες, κατανάλωση νερού).
  • χρήση βοηθητικών προϊόντων σε καθημερινή βάση τοπικά.
  • χρήση τεχνολογίας και θεραπειών από έμπειρους αισθητικούς.
Και τα τρία παραπάνω μαζί (ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ) μπορούν σε βάθος χρόνου να έχουν εξαιρετικά και μόνιμα αποτελέσματα. Αν λείπει ένα από τα τρία, τα αποτελέσματα ή δεν θα είναι μόνιμα, ή δε θα είναι εξαιρετικά! Σημειώστε το αυτό!

Detox & Redefine
Στα Element λοιπόν δημιουργήσαμε τα ανοικτά προγράμματα Detox και Redefine τα οποία έχουν το εξής διαφορετικό: διαμορφώνονται από τον ίδιο τον επισκέπτη και τον αισθητικό χωρίς την παρεμβολή του κέντρου και περιλαμβάνουν όλες τις μεθόδους και τεχνολογίες που αποδεδειγμένα έχουν αποτέλεσμα στην καταπολέμηση του προβλήματος.

Τα προγράμματα Detox και Redefine περιλαμβάνουν:
  • χρήση τεχνολογίας multipolar η οποία με τη βοήθεια ηλεκτρομαγνητικών παλμών πολλαπλής πόλωσης και υψηλής συχνότητας λύνει τις κυτταρικές μεμβράνες των λιποκυττάρων, απελευθερώνοντας το λίπος προς καύση στο αίμα, ενώ συγχρόνως κινητοποιεί τη λέμφο, ελευθερώνοντας την περιοχή από την κατακράτηση υγρών.
  • μεσοθεραπεία με μικροβελονική μέθοδο, με ορούς της K-Surgery, οι οποίοι δρουν τοπικά αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος, διαλύουν τις κυτταρικές μεμβράνες των λιποκυττάρων, αποσυμφορούν την περιοχή από τη συσσωρευμένη λέμφο. Η δε μεσοθεραπεία προκαλεί σύσφιγξη της επιδερμίδας τοπικά και βελτίωση της συνολικής όψης του δέρματος.
  • μασάζ λεμφικό και κυτταρίτιδας από εκπαιδευμένους θεραπευτές που με 15 χρόνια εμπειρία μπορούν να ξεχωρίσουν τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε περίπτωσης.
  • προϊόν θεραπείας και συντήρησης για το σπίτι, ανάλογα με το πρόβλημα.
Επιπλέον βοήθεια με διαιτολόγο και personal trainer
Προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες των επισκεπτών μας συνολικά, έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με ανθρώπους που σε βάθος χρόνου έχουν αποδείξει τη μοναδικότητα της δουλειάς τους. Έτσι, τα προγράμματα Detox και Redefine μπορούν να ολοκληρωθούν με επισκέψεις στη διαιτολόγο Ειρήνη Μασαούτη, καθώς και με Yoga Personal Training από την Ελευθερία Τσαγκαράκη.

Element υπευθυνότητα
Στα Element ενημερώνουμε πλήρως τους επισκέπτες μας για τους παράγοντες του προβλήματος κι επομένως αυτοί γνωρίζουν εξαρχής τόσο τι να περιμένουν όσο και το τι χρειάζεται να κάνουν και οι ίδιοι προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε το αποτέλεσμα. Δηλώσεις τύπου "εδώ μπορούμε τα πάντα", "μείον 10 κιλά την εβδομάδα", "κυτταρίτιδα τέλος με 1 επίσκεψη" και άλλα τέτοια δεν έχουν θέση στη δική μας την κουλτούρα. Στα Element αλλάζουμε την αισθητική! Ενημερώνουμε σωστά και υπεύθυνα, βάσει επιστημονικών δεδομένων και λέμε ξεκάθαρα τι πραγματικά μπορούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας.

Κλείσε ένα δωρεάν ραντεβού αν θέλεις να ενημερωθείς εκτενώς για τους τρόπους που προτείνουμε για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, στο 2811 11 8101.
Το κόστος των προγραμμάτων Detox & Redefine μπορείς να το δεις εδώ!


Κλείσε το ραντεβού σου με την αισθητικό σου
στο www.goelement.gr ή στο 2811 11 8101.

Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty


Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου