Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

3 νέες εμπειρίες μασάζ, αποκλειστικά στα Element!

Όσοι γνώρισαν τη δουλειά μας στον τομέα της χειρομάλαξης (μασάζ) ξέρουν καλά ότι ποτέ δεν προτείνουμε τίποτα λιγότερο από την πραγματική αναζωογόνηση, την βαθιά ξεκούραση, την απόλυτη ανανέωση! Δε θα μπορούσαμε λοιπόν να προδώσουμε τη φήμη μας: ο Σεπτέμβριος ανοίγει στα Element με τρεις θεραπείες μασάζ πολύτιμες και σπάνιες από κάθε άποψη!

Τα τρία νέα αυτά προγράμματα μασάζ βασίζονται τόσο στις αρχές της αρωματοθεραπείας όσο και στη χρήση θεραπευτικών ελαίων με εξαιρετικά ισχυρές και μοναδικές ιδιότητες ιδιότητες! Οι μαλάξεις είναι εμπνευσμένες όπως πάντα από την αγιουρβεδική παράδοση.

Almond & Neroli
Μία μεθυστική εμπειρία μασάζ για απόλυτη ξεκούραση και θρέψη για το δέρμα. Η βάση του ελαίου μας είναι το αμυγδαλέλαιο ενώ τα αρώματα που διαχέονται κατά τη διάρκεια του μασάζ είναι αυτό του ιταλικού amaretto και του άνθους νερατζιας. Οι απόλυτα τονωτική και θρεπτική δράση του ελαίου αμυγδάλου συνδυάζεται τέλεια με τις ενεργειακές νότες του neroli, ενώ οι κινήσεις του θεραπευτή σκοπό έχουν να ενεργοποιήσουν σώμα και νου.
Κλείσε το Neroli & Almond εδώ, ή στο 2811 11 8101 για μία εμπειρία βαθιάς ενεργοποίησης του σώματός σου.

Cannabis & Musk
Το γνωρίζουν λίγοι αλλά το έλαιο κάνναβης θεωρείται ένα από τα πιο θρεπτικά έλαια παγκοσμίως. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, φυτοστερόλες, καροτένιο, φωσφολιπίδια, πρωτεΐνες αλλά και μέταλλα και βιταμίνες, χαρίζει λάμψη και ανανέωση στην επιδερμίδα. Επιπλέον, τα ω3 και ω6 λιπαρά οξέα που περιέχει αποτελούν ισχυρό αντιφλεγμονώδη παράγοντα. Στα Element το συνδυάζουμε με νότες λευκού μόσχου για μία εμπειρία μασάζ απόλυτα χαλαρωτική και αναζωογονητική.
Κλείσε το Canabis & Musk εδώ, ή στο 2811 11 8101 για μία εμπειρία κατά του συσσωρευμένου stress και του άγχους.

Oriental Forest
Μία εμπειρία μοναδική και σπάνια όσο και τα συστατικά του ελαίου που χρησιμοποιείται! Έλαιο ιπποκάστανου, μοναδικό, σπάνιο και πλούσιο σε τανίνες, φλαβονοειδή και σαπωνίνες, τονώνει την κυκλοφορία, συμβάλει στην υγεία των τριχοειδών αγγείων τονώνοντας έτσι την κυκλοφορία του αίματος. Βάλσαμο για όσους υποφέρουν από χρόνια κούραση λόγω δουλειάς. Συνοδεύεται με πολύτιμα έλαια από μύρο, λιβάνι, κυπαρίσσι και τεϊόδεντρο (teatree), για απόλυτη αντιοξειδωτική και αναζωογονητική δράση.
Κλείσε το Oriental Forest εδώ, ή στο 2811 11 8101 για μία εμπειρία άμεσης σωματικής και πνευματικής ξεκούρασης και τόνωσης της κυκλοφορίας.


Όλη η ομορφιά Element
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου