Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Laser Αποτρίχωση Phasma® 808: the gentle prince!

Η Laser αποτρίχωση είναι εδώ! Μετά την επιτυχία της μόνιμης αποτρίχωσης Phasma®, στα Element παρέχουμε πλέον στους επισκέπτες μας και αποτρίχωση με τεχνολογία διοδικού laser 808.

Θέλοντας να καλύψουμε τις ανάγκες όλο και περισσότερων τυπολογιών τρίχας, παρουσιάζουμε στο κοινό του Ηρακλείου το διοδικό laser Phasma® 808 Gentle Prince.

Γιατί Gentle Prince; Ο Ευγενικός Πρίγκηπας, όπως είναι και η μετάφραση του ονόματος του μηχανήματος, ονομάστηκε έτσι γιατί σε αντίθεση με άλλες τεχνολογίες laser, ενώ είναι άκρως επιθετικός με την τριχοφυΐα, σέβεται και δεν προκαλεί τραυματισμούς ή ερεθισμούς στην επιδερμίδα.

Το μηχάνημα Gentle Prince λειτουργεί σε 2 προγράμματα: LHR και SHR.

  • To LHR πραγματοποιεί κλασσικές θεραπείες μόνιμης αποτρίχωσης laser με ρυθμικά χτυπήματα υψηλής έντασης.
  • Το SHR πρόγραμμα μοιράζει τη laser ενέργεια σε δύο τμήματα. Το ένα απορροφάται από την τρίχα ενώ το άλλο από τα βλαστοκυτταρα των τριχοθυλακίων, με αποτέλεσμα τη συνολική καταστροφή τους και την απενεργοποίησή τους ως προς την εκ νέου ανάπτυξη της τριχοφυΐας.
Η αισθητικός που θα σας αναλάβει θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποια μέθοδος εφαρμογής του διοδικού laser Phasma® 808 είναι κατάλληλη για το δικό σας δέρμα. Η τεχνολογία Gentle Prince, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία των αισθητικών μας εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια κατά την εφαρμογή, την αποφυγή εγκαυμάτων καθώς και την αποτρίχωση με μορφή spots.

Μετά από κάθε συνεδρία, χρειάζεται επαναληπτικό ραντεβού;
Η τεχνολογία Phasma® 808 Gentle Prince δε χρειάζεται επαναληπτική συνεδρία. Κατ'αρχήν τα ραντεβού σας είναι ανά 4 εβδομάδες, και μετά προγραμματίζονται ανάλογα με το πως εξελίσσεται η τριχοφυΐα στις περιοχές που "χτυπάμε".

Στα Element έχετε και μόνιμη αποτρίχωση Phasma®. Είναι καλύτερη αυτή ή το Gentle Prince;
  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καλύτερη ή χειρότερη μέθοδος αποτρίχωσης. Υπάρχει μέθοδος που είναι αποτελεσματική για τη δική μας τριχοφυΐα και μέθοδος που δεν είναι αποτελεσματική για τη δική μας τριχοφυΐα, αλλά μπορεί να είναι αποτελεσματική για άλλους τύπους τριχοφυΐας. 
  2. Επίσης, υπάρχουν μηχανήματα μόνιμης αποτρίχωσης που συντηρούνται και μηχανήματα μόνιμης αποτρίχωσης που δε συντηρούνται. Αυτά που δε συντηρούνται, τείνουν να μην έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στα Element μπορείτε να ζητήσετε και να δείτε το Βιβλίο Συντήρησης των μηχανημάτων αποτρίχωσης, στο οποίο αρχειοθετούνται τα τιμολόγια αγοράς και οι ημερομηνίες χρήσης των ανταλλακτικών των μηχανημάτων. Το Βιβλίο Συντήρησης είναι διαθέσιμο σε όλους τους επισκέπτες μας που έχουν αγοράσει πρόγραμμα μόνιμης αποτρίχωσης.
  3. Επίσης, υπάρχουν διπλωματούχοι αισθητικοί με εμπειρία στη μόνιμη αποτρίχωση και άτομα που εφαρμόζουν τη μόνιμη αποτρίχωση χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία σε αυτή. Τα άτομα χωρίς εμπειρία στη μόνιμη αποτρίχωση laser τείνουν να μην παρέχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Στα Element προχωρήσαμε στη διάθεση laser αποτρίχωσης προκειμένου να καλύψουμε ακόμη περισσότερες τυπολογίες τρίχας. Η διαφορά των δύο τεχνολογιών είναι η εξής:
  • Η μόνιμη αποτρίχωση Phasma® διαθέτει δέσμη ακτινοβολίας πολλαπλών συχνοτήτων καθώς και συχνότητες μη φωτεινές. Επιπλέον βασίζεται σε τεχνολογία τριπλών παλμών. Ο πρώτος παλμός (ηλεκτρικός), προθερμαίνει τα τριχοθυλάκια και λειτουργεί σαν οδηγός για τον δεύτερο παλμό (laser πολλαπλών συχνοτήτων), ο οποίος τείνει να απορροφάται περισσότερο από τις προθερμασμένες τρίχες. Ο τρίτος παλμός Phasma (ηλεκτρικός), χτυπά τα βλαστοκύτταρα και απενεργοποιεί τη δυνατότητα του τριχοθυλακίου να αναπαράγει νέες τρίχες.
  • Η μόνιμη αποτρίχωση Laser Phasma® 808 Gentle Prince λειτουργεί με τεχνολογία διοδικού laser και βασίζεται στην απορρόφηση της ακτίνας laser από την τρίχα, την υπερθέρμανσή της και την καταστροφή της ρίζας της. Στο δε πρόγραμμα SHR χτυπάμε και τα βλαστοκύτταρα της ρίζας με αποτέλεσμα την πλήρη απενεργοποίηση του θύλακα.
Συμπερασματικά, δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο μηχάνημα μόνιμης αποτρίχωσης στα Element. Συμβουλευτείτε την αισθητικό που θα σας δει στο πρώτο σας ραντεβού για το ποια τεχνολογία θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα στη δική σας τριχοφυΐα.

Είναι καλύτερο το διοδικό laser, ή το ιατρικό laser αλεξανδρίτη;
Δεν υπάρχουν ιατρικά laser αποτρίχωσης. Η αποτρίχωση είναι αισθητική πράξη κι επομένως ακόμη κι αν εφαρμόζεται από γιατρό, τόσο το μηχάνημα όσο και οι εντάσεις που χρησιμοποιούνται είναι για αισθητική χρήση και όχι για ιατρική. Οι διαφορά των δύο laser είναι στον τύπο του φωτός που εκπέμπουν. Το laser αλεξανδρίτη είναι στα 755nm ενώ το διοδικό είναι στα 808nm. Για το ποιο είναι αποτελεσματικότερο, απαντά έρευνα του πανεπιστημίου της Λειψίας (Γερμανία). Δαβάστε την εδώ!

Πόσο κοστίζει η εφαρμογή Laser Phasma® 808 Gentle Prince;
Στα πλαίσια προσφοράς, οι τιμές που ισχύουν για τη μόνιμη αποτρίχωση Phasma® θα είναι οι ίδιες με αυτές που ισχύουν και για τις εφαρμογές διοδικού laser: είναι το ευχαριστώ μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!

💓 Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε 💓
💓 στα Element Overwhelming Beauty! 💓


Όλη η ομορφιά Element
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου