Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Γιατί laser στα Element;

Σας παρουσιάζουμε τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους η laser αποτρίχωση στα Element αξίζει πραγματικά!
  1. Στα Element είμαστε οι ίδιοι εισαγωγείς και προμηθευτήκαμε το Gentle Prince από ευρωπαϊκή χώρα (Ιταλία), όπως και όλο τον εξοπλισμό μας στα Element, χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων.
  2. Το διοδικό laser Gentle Prince 808nm που χρησιμοποιούμε έχει καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τη συντριπτική πλειοψηφία των laser στην Ελλάδα.
  3. Η συχνότητα 808nm του διοδικού laser Genlte Prince καλύπτει όλους τους φωτότυπους (από Ι ως VI) και εμφανίζει τα καλύτερα αποτελέσματα τόσο ως προς τη μονιμότητα, όσο και ως προς την εξάλειψη της τριχοφυίας, βάσει επιστημονικών και πανεπιστημιακών μελετών. Δες εδώ τη μελέτη του πανεπιστημίου της Λειψίας.
  4. Το Gentle Prince χρησιμοποιεί τεχνική LHR, αλλά και SHR, που σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργήσει σε πολύ υψηλές ταχύτητες με ασφάλεια, σαρώνοντας την επιφάνεια ή καλύπτοντάς την σημείο-σημείο.
  5. Το Gentle Prince δε χρειάζεται επαναληπτικό ραντεβού! Χάρη στα τεχνικά του χαρακτηριστικά αλλά και χάρη στη μεθοδικότητα των αισθητικών Element κατά την εφαρμογή, οι συνεδρίες του είναι καθαρά μεμονωμένες και δε χρειάζονται επαναληπτική διαδικασία σε 2 ή 3 εβδομάδες για να παγιώσουν το αποτέλεσμα.
  6. Η ταχύτητα του Gentle Prince στην εφαρμογή είναι κατά 20% πιο γρήγορη σε σχέση με το πιο διαφημισμένο laser. Λειτουργεί στα 12Hz ενώ τα περισσότερα laser του είδους φτάνουν μέχρι τα 10Hz.
  7. Η εφαρμογή του Gentle Prince, ακόμα και σε υψηλές εντάσεις είναι σχετικά άνετη χάρη στο εξελιγμένο σύστημα ψύξης που διαθέτει.
  8. Οι διπλωματούχοι αισθητικοί που χρησιμοποιούν το laser Gentle Prince στα Element έχουν το λιγότερο 10 χρόνια εμπειρία κι επομένως γνωρίζουν ακριβώς ποια τεχνική (LHR ή SHR) πρέπει να χρησιμοποιήσουν, καθώς και την ένταση που πρέπει να βάλουν, ώστε να πετύχουν το τέλειο αποτέλεσμα στο πέρας των 10 συνεδριών που διαρκούν τα προγράμματα Element, με την ελάχιστη δυνατή ενόχληση.
  9. Το laser Gentle Prince λέει αλήθεια: προτείνει 10 συνεδρίες για να πετύχει το τέλειο αποτέλεσμα γιατί γνωρίζει ότι βάσει επιστημονικών ερευνών, 6 με 8 συνεδρίες δεν αρκούν ποτέ και με κανένα laser.
  10. Οι εφαρμογές Gentle Prince έχουν προστατευόμενη τιμή Element κι επομένως διέπονται από τις ιδρυτικές μας αρχές που υπαγορεύουν προσιτό κόστος για όλες τις βασικές αισθητικές επεμβάσεις. Τα προγράμματα διοδικού laser Gentle Prince και μόνιμης αποτρίχωσης Phasma® κοστίζουν μέχρι και 50% λιγότερο σε σχέση με την αγορά. Δες εδώ! Οι τιμές αυτές προκύπτουν από μείωση του κέρδους των Element Overwhelming Beauty προς το συμφέρον του επισκέπτη μας, χωρίς να γίνεται καμία έκπτωση στην ποιότητα!
  11. Τα Element είναι το μοναδικό κέντρο αισθητικής που διατηρεί βιβλίο συντήρησης μηχανημάτων αποτρίχωσης προσβάσιμο στους επισκέπτες που πραγματοποιούν μόνιμες αποτριχώσεις στο κέντρο μας: ημερομηνίες συντήρησης, περιγραφή επέμβασης στο μηχάνημα, περιγραφή ανταλλακτικών που χρησιμοποιήθηκαν με το αντίστοιχο τιμολόγιο αγοράς, είναι τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι επισκέπτες μας εφόσον το θελήσουν.
  12. Οι μόνιμες αποτριχώσεις μας εγκρίνονται από τους ίδιους τους επισκέπτες μας επώνυμα. Διάβασε εδώ την έρευνα που ανέδειξε τη μόνιμη αποτρίχωση Phasma® ως τη μοναδική με 100% επιτυχία.
Αν έχεις οποιαδήποτε απορία, επικοινώνησε μαζί μας στο 2811 11 8101...και μη χάσετε την παρακάτω προσφορά, από τη Χρύσα Κυρατζή:


Για οποιαδήποτε πληροφορία για τη laser αποτρίχωση,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Ενημερωθείτε για εμάς... από εμάς!

Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου