Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Smooth You: coming soon!


Αξίζει να περιμένεις!

Στις 10 Απριλίου το Smooth You θα είναι μια πραγματικότητα στο Ηράκλειο και θα επιτρέπει σε όλους να μπορούν να κάνουν
μόνιμη αποτρίχωση laser σε όλο το σώμα
ΜΟΝΟ με 50€/μήνα!
Προσοχή:
  • Δεν είναι προσφορά γνωριμίας! Γνωρίζετε ήδη τόσο εμάς όσο και την αποτελεσματικότητα των εφαρμογών μας με το διοδικό laser Gentle Prince 808 nm! Επομένως τo Smooth You θα ισχύει σίγουρα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018 για όσους θέλουν να το ξεκινήσουν.
  • Όσοι ξεκινήσουν το Smooth You, το κατοχυρώνουν μέχρι να τελειώσουν την αποτρίχωσή τους!
  • Επισκέπτες που ήδη έχουν ξεκινήσει μόνιμη αποτρίχωση στα Element, μπορούν να περάσουν αυτόματα στο Smooth You χωρίς κανένα κόστος.
  • Δε θα χρειάζεται προπληρωμή, δε θα υπάρχουν δεσμεύσεις, δε θα χρειάζεται απαραίτητα πιστωτική κάρτα, δε θα απαιτείται αγορά προγράμματος, δε θα υπογράφονται συμβόλαια.
  • Λόγω υψηλής ζήτησης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στα ραντεβού.
  • Το Smooth You είναι μελετημένο έτσι ώστε να μπορείτε να το ξεκινήσετε άφοβα οποιαδήποτε περίοδο του χρόνου, ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι! H laser τεχνολογία SHR του Genlte Prince των Element μας εξασφαλίζει άνετη και ακίνδυνη εφαρμογή, όποτε το θελήσουμε! Επιπλέον, η δεκαετής και πλέον εμπειρία των αισθητικών των Element αποτελεί την πιο σταθερή δικλειδα ασφαλείας σε όλες τις εφαρμογές μας.
Πως και πότε θα ανακοινωθεί λεπτομερώς η προσφορά;

Όπως σε κάθε λαμπερή προσφορά των Element έτσι και τώρα, τον πρώτο λόγο έχει η λαμπερή Χρύσα Κυρατζή!
Ακολούθησε τη Χρύσα Κυρατζή
στο Facebook, ή στο Instagram!

Όλες τις λεπτομέρειες του Smooth You και τα link για εκδήλωση ενδιαφέροντος θα τα ανακοινώσει η ίδια στα προσωπικά της προφίλ, στις 10 Απριλίου! Είναι σημαντικό, εφόσον ενδιαφέρεστε, να ενημερωθείτε πρώτοι για τις λεπτομέρειες, ώστε να ξεκινήσετε το συντομότερο τις εφαρμογές, πριν εξαντληθούν τα διαθέσιμα ραντεβού.

Είναι καλό το laser που έχετε στα Element;
"Ναι", απαντούν οι άνθρωποι που "γέμισαν" δύο μηχανήματα μόνιμης αποτρίχωσης και έκαναν τα ραντεβού laser στο χώρο μας το πιο δυσεύρετο πράγμα στο Ηράκλειο. Πάντως, το ίδιο υποστηρίζουν και όλες οι πανεπιστημιακές μελέτες που κατά καιρούς ανακοινώνονται: διάβασε μία από αυτές εδώ και κατέβασε το γνήσιο κείμενο στα αγγλικά!

  • Όχι, δεν είναι "φωτόλυση"! Όχι ότι έχουμε κάτι εναντίον της τεχνολογίας IPL, αλλά το Smooth You θα εφαρμόζεται με τεχνολογία διοδικού laser 808nm ή με την αποκλειστικότητα των Element, τη μόνιμη αποτρίχωση Phasma®. Στα Element συνηθίζουμε να ενημερώνουμε τους επισκέπτες μας για τις νέες τεχνολογίες και τελικά είναι εκείνοι που επιλέγουν αν θα κάνουν Phasma® αποτρίχωση ή διοδικό laser. Δεν υπάρχει καμία διαφορά στο κόστος.

Γιατί τόσο χαμηλή τιμή;
  1. Γιατί εμείς στα Element μπορούμε: είμαστε οι ίδιοι εισαγωγείς μηχανημάτων αισθητικής και συνεργαζόμαστε με κορυφαίους αντιπροσώπους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που μοιράζονται το ίδιο όραμα με εμάς για την αισθητική.
  2. Γιατί σεβόμαστε τον εαυτό μας, τις ιδρυτικές μας δεσμεύσεις και τον κόσμο που μας έχει τιμήσει με την παρουσία του στις αίθουσές μας.
Ραντεβού στις 10 Απριλίου λοιπόν, με όλες τις λεπτομέρειες από τη Χρύσα Κυρατζή στα προσωπικά της προφίλ Facebook και Instagram! Πίστεψέ μας! Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις αλλού laser...
...αξίζει να περιμένεις!
Μέχρι τότε... μείνετε συντονισμένοι γιατί κάτι ακόμη έρχεται, εκεί που κατοικοεδρεύει η ομορφιά: στα Element Overwhelming Beauty!

Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!


Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου