Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Νέες Μεσοθεραπείες στα Element!

Τι είναι η μεσοθεραπεία;
Είναι το σύνολο των τεχνικών εισόδου θρεπτικών ή θεραπευτικών υλικών στο δέρμα, διαπερνώντας την κεράτινη στοιβάδα.

Τι μπορούμε να εισάγουμε στο δέρμα;
Βιταμίνες, αμινοξέα, αντιοξειδωτικά συστατικά, υαλουρονικό οξύ, αντιγηραντικά μόρια, οργανικά και ανόργανα στοιχεία που ενισχύουν το μεταβολισμό των κυττάρων, μίγμα συστατικών που μειώνουν τη σύσπαση των μυών, αυτόλογα στοιχεία που λαμβάνονται από τα αιμοπετάλια του ίδιου του επισκέπτη* (PRP  αυτόλογη μεσοθεραπεία).

Ως προς την εφαρμογή της μεσοθεραπείας στο σώμα, η φωσφατιδυλχολίνη, το χολικό νάτριο, η καφεΐνη, τα φυτικά εκχυλίσματα είναι τα βασικά δραστικά συστατικά που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την καταπολέμιση του τοπικού πάχους ή της κυτταρίτιδας.

Για τη νέα υπηρεσία Lifting Hifu

Τι μπορούμε να πετύχουμε με τη μεσοθεραπεία;
Ανάλογα με το υλικό και την τεχνική της μεσοθεραπείας που χρησιμοποιούμε, ενισχύουμε τους μηχανισμούς ανάπλασης και αποτοξίνωσης των κυττάρων. Το αποτέλεσμά μας επομένως είναι σίγουρα η αντιγήρανση, η ανάπλαση του δέρματος αλλά κυρίως είναι η θεαματική βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας λόγω της αύξησης του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Όψη υγιής, υφή ομοιόμορφη, δέρμα ανθεκτικό και νεανικό.
Επιπλέον, σε περιπτώσεις δυσμορφιών της επιδερμίδας ή μόνιμων σημαδιών, η μεσοθεραπεία, εφόσον γίνει σωστά, μπορεί να δώσει λύσεις και θεαματικά αποτελέσματα, ακόμη και στα πιο βαθιά σημάδια ακμής ή σε ουλές.

Πόσες εφαρμογές θα χρειαστώ;
Σε αυτή την ερώτηση, καθώς και στο ποια τεχνική θα χρησιμοποιήσουμε και τι αποτέλεσμα να περιμένουμε, θα σας απαντήσει η αισθητικός των Element στο δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού που μπορείτε να κλείσετε στο 2811 11 8101.

Μπορώ να κάνω το καλοκαίρι μεσοθεραπειες;
Ναι. Θα πρέπει όμως να συμβουλευτείτε την αισθητικό μας που θα σας παρακολουθεί ώστε όλη η εφαρμογή καθώς και η αποθεραπεία να γίνει σωστά, αποτελεσματρικά και χωρίς κινδύνους.

Γενικά είναι αποτελεσματική η μεσοθεραπεία;
Τόσο τα υλικά (αυτόλογα* ή ετερόλογα) που χρησιμοποιούνται, όσο και η τεχνική, εξασφαλίζουν εξαιρετικά αποτελέσματα τα οποία διαρκούν.

Γιατί πρέπει να τραυματιστεί το δέρμα;
Δεν είναι απαραίτητο να τραυματιστεί το δέρμα στη μεσοθεραπεία. Υπάρχουν βέβαια τεχνικές που ο τραυματισμός είναι η βάση της θεραπείας ώστε να έχουμε ομοιόμορφη αύξηση της παραγωγής του κολλαγόνου. Η τεχνική όμως που θα χρησιμοποιηθεί, καθώς και η ένταση της μεσοθεραπείας είναι θέμα της αισθητικού, η οποία φυσικά θα σας ενημερώσει εκ των πρωτέρων για το πρωτόκολλο εφαρμογής.

Είναι καλά τα υλικά που χρησιμοποιείτε στα Element;
Τα υλικά μεσοθεραπείας που χρησιμοποιούμε είναι της K-Surgery. Τα μηχανήματα μεσοθεραπείας μας είναι τελευταίας τεχνολογίας και σίγουρα ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και τα προμηθευόμαστε από την Medicon Tec.

Μπορώ να γεμίσω λίγο τα χείλη μου με μεσοθεραπεία;
Το "γέμισμα" χειλιών, ρυτίδων κλπ γίνεται με τα λεγόμενα fillers. Τα fillers είναι υλικά που χρησιμοποιούνται μόνο από πλαστικούς χειρουργούς ή ειδικευμένους γιατρούς στην αισθητική ιατρική κι επομένως τέτοιες εφαρμογές δεν μπορούν να γίνουν από εμάς. Μιλήστε μαζί μας στο 2811 11 8101 για να σας προωθήσουμε σε κατάλληλο και άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό για το τέλειο αποτέλεσμα.

Ασφάλεια και Αποτελεσματικότητα

Είναι τα δύο Α με τα οποία ξεκινά και τελειώνει μία μεσοθεραπεία στα Element! Εγγύηση και των δύο είναι οι διπλωματούχοι αισθητικοί μας με εμπειρία τουλάχιστον 10 ετών στις εφαρμογές, αλλά και τα υλικά και τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται!

Αν οι παραπάνω πληροφορίες είναι για 'σένα πολλές, ο καλύτερος τρόπος για να επιλέξεις την κατάλληλη μεσοθεραπεία είναι να κλείσεις
ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού με μία αισθητικό μας,
στο 2811 11 8101.
Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία ανάλυση δέρματος, να μιλήσεις με την αισθητικό που θα σε αναλάβει για το τι σε απασχολεί περισσότερο και να ενημερωθείς για το τι μπορούν να κάνουν τα Element για 'σένα.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τον καλύτερο εαυτό σου, να φτάσουμε το επίπεδο υγείας και ανθεκτικότητας της επιδερμίδας σου εκεί που πρέπει, να κάνουμε το πρόσωπό σου να δείχνει φυσικά υγιές, λαμπερό και καθαρό.
#YourBetterSelf είναι εδώ!
Η δική σου ομορφιά, είναι εδώ!
-----------------
*ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο νόμος απαγορεύει τις αιμοληψίες και τη φυγοκέντρηση αίματος ή παραγώγων του σε μη ιατρικό χώρο. Η PRP αυτόλογη μεσοθεραπεία των Element γίνεται σε συνεργασία με το Creta Interclinic.

Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου