Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Αποτελέσματα που πολλαπλασιάζονται: laser x3 στα Element!


Στην ερώτηση "είναι καλό το laser που έχετε;" απαντούν σίγουρα όλες οι επιστημονικές μελέτες που επιβεβαιώνουν την επιλογή μας για διοδικό laser 808nm και όχι αλεξανδρίτη.

Μία μορφή απάντησης όμως είναι και η προσέλευση των επισκεπτών μας για μόνιμη αποτρίχωση, η οποία είναι τόσο μεγάλη, που σε λιγότερο από 2 χρόνια λειτουργίας μας έκανε

το πρώτο εργαστήριο αισθητικής στο Ηράκλειο
με 3 μηχανήματα μόνιμης αποτρίχωσης
σε πλήρη λειτουργία!

Ως προς την επιλογή μας για διοδικό laser και όχι αλεξανδρίτη, όλες οι ιατρικές έρευνες συμφωνούν στην υπεροχή της διοδικής τεχνολογίας στα 808nm σε σχέση με τον αλεξανδρίτη (755nm). (Δες εδώ λεπτομέρειες και κατέβασε την έρευνα στα αγγλικά.) Επιπλέον η θέση μας ότι κανένα μηχάνημα laser δεν είναι ικανό να δώσει 100% αποτέλεσμα στις 6 συνεδρίες, επιβεβαιώνεται και αυτή από όλες τις επιστημονικές μελέτες: 6 συνεδρίες κατά μέσο όρο μπορούν να φτάσουν στο 75% του αποτελέσματος.

Τόσο ο επαγγελματισμός των αισθητικών μας, όσο και η αποτελεσματικότητα των μηχανημάτων μας έκαναν τη laser αποτρίχωσή Element μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές μόνιμης αποτρίχωσης στο Ηράκλειο!

Η έλευση του προγράμματος Smooth You που αλλάζει ριζικά τα δεδομένα στη laser αποτρίχωση συμπίπτει με την έλευση του 3ου μηχανήματος laser στα Element!

Αν λοιπόν αναρωτιέστε κατά πόσο είναι αποτελεσματική η μόνιμη αποτρίχωση στα Element, σας απαντάμε αυτό:
Είμαστε το μοναδικό εργαστήριο αισθητικής στο Ηράκλειο με 3 μηχανήματα μόνιμης αποτρίχωσης (δύο διοδικά laser + ένα μηχάνημα μόνιμης αποτρίχωσης Phasma®) και με προσέλευση τέτοια ώστε να διατηρούμε λίστα αναμονής για την έναρξη των εφαρμογών.
Η παρουσίαση του 3ου laser θα γίνει σύντομα στις ιστοσελίδες μας! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε από την πρώτη στιγμή!







Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!


Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου