Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Element: δεν προτείνουμε θεραπείες! Δημιουργούμε λύσεις!

Το καλοκαίρι έρχεται και οι θερμοκρασίες -κρίνοντας από τη σημερινή (16/5/2018)- έχουν ανέβει για τα καλά!

Οι συνθήκες της εποχής είναι πολύ ιδιαίτερες: έντονη ηλιακή ακτινοβολία, συχνή εφίδρωση της επιδερμίδας, υψηλοί δείκτες ρύπανσης στην ατμόσφαιρα, αλμύρα (για τους τυχερούς!). Όλα τα παραπάνω μαζί δημιουργούν έναν επικίνδυνο συνδυασμό για την υγεία και την αισθητική της επιδερμίδας.

Οι απαιτήσεις λοιπόν είναι εντελώς διαφορετικές και οι έμπειροι αισθητικοί των Element καλούνται, με επαγγελματικές κούρες, να θωρακίσουν την επιδερμίδα και να της προσφέρουν τα στοιχεία που πραγματικά χρειάζεται:
💦
ΝΕΡΟ
💦
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ
💦
ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ
💦
ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
💦
ΟΜΟΙ-ΟΜΟΡΦΗ ΟΨΗ
💦

Για να πετύχουμε το στόχο μας λοιπόν δεν περιοριστήκαμε στο να προτείνουμε συμβατικές θεραπείες! Δημιουργήσαμε λύσεις που:
  • θα είναι εύκολες στην εφαρμογή!
  • θα είναι σύντομες ώστε να μπορούν να επαναλλαμβάνονται συχνά!
  • θα είναι άκρως αποτελεσματικές και θα το δείχνουν από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!
  • θα βασίζονται σε μηχανήματα και προϊόντα των γνωστότερων ευρωπαϊκών και αμερικάνικων οίκων!
  • θα προτείνονται στο κοινό σε προσιτή τιμή, ώστε οποιοσδήποτε να μπορεί να τις εφαρμόσει μέσα στο καλοκαίρι μία ή περισσότερες φορές!
Τρεις τέτοιες λύσεις είνα ήδη διαθέσιμες στα Element, με κόστος μόνο 29€/συνεδρία!

💦

Ενζυματικός καθαρισμός και βιταμίνη C!
Δύο κλασσικές εφαρμογές της δερμο-αισθητικής συνδυασμένες κατάλληλα για το μέγιστο αποτέλεσμα!

Στο πρώτο στάδιο της θεραπείας διαλύουμε στοχευμένα τους δεσμούς των νεκρών κυττάρων με την επιδερμίδα, ενώ συγχρόνως απομακρύνουμε όλες τις ακαθαρσίες σε βάθος.

Στη συνέχεια ενεργοποιημένη βιταμίνη C εφαρμόζεται στην επιδερμίδα: η ήπια λευκαντική δράση του μείγματος, η βαθιά ενυδάτωση που προκαλεί, αλλά και η αντιοξεοιδωτική θωράκισηγ που προσφέρει είναι ο τέλειος συνδυασμός για μία ολκληρωμένη λύση ανανέωσης σε κάθε περίσταση!


💦

Οξέα Φρούτων και Υαλουρονικό Οξύ!
Το πρόσωπο προετοιμάζεται και καθαρίζεται σε βάθος με τη βοήθεια των οξέων. Τα λιποσωματοποιημένα οξέα της K-Surgery  που χρησιμοποιούνται είναι ειδικά για την περίοδο του καλοκαιριού και είναι απολύτως ασφαλή.

Η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, η συρρίκνωση των πόρων, ο εξαγνισμός και η ομογενοποίηση της υφής της επιδερμίδας είναι μερικές από τις ιδιότητες των οξέων.

Αμέσως μετά έρχεται η απόλυτη ενυδάτωση με καθαρό υπερσυμπυκνωμένο υαλουρονικό οξύ, το οποίο περνά στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας με τεχνική που θα επιλέξει ο αισθητικός, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας (ιονισμός, ultrasonic mesotherapy κλπ).


💦

Οξέα + PERFECTIONIST!
Η πιο αγαπημένη θεραπεία των γυναικών, από την Beauty Spa, με δυατότητα λεύκανσης της επιδερμίδας, εξάλειψης των ατελειών και φυσικά βαθιάς ανάπλασης και ενυδάτωσης, συνδυάζεται τέλεια τώρα με τα λιποσωματοποιημένα οξέα της K-Surgery.

Το δέρμα υπόκειται σε διπλή απολέπιση και καθαρισμό χάρη στη δράση τόσο των οξέων, όσο και στη λειαντική δράση του peeling της PERFECTIONIST. Επιπλέον η θεραπεία ρυθμίζει την παραγωγή της μελανίνης χάρη στο πανενταρισμένο από την CosmoProject σύστημα SymWhite®!

Αν οποιοδήποτε έκτακτο γεγονός σας υποχρεώνει να εμφανιστείτε με τέλειο και αψεγάδιαστο δέρμα, η λύση των οξέων φρούτων σε συνδυασμό με την PERFECTIONIST είναι ό,τι καλύτερο!


💦

Αντιηλιακή προστασία;
Και γι'αυτό έχουμε τη λύση στα Element, με τις απόλυτα εξατομικευμένες θεραπειες SUIT από την K-Surgery, οι οποίες συμπληρώνονται πλέον με τα δικά τους αντιηλιακά! Τα SUIT SUN, παρέχονται σε συσκευασίες των 25ml, ειδικές για να αποφεύγεται η οξείδωση του προϊόντος.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της μέγιστης προστασίας 50 και της μεσαίας προστασίας 30.

Το κόστος μίας συσκευασίας SUIT SUN των 25ml είναι στα 20€, ενώ για όλο το καλοκαίρι του 2018, στα Element μπορείτε να παίρνετε 2 συσκευασίες της επιλογής σας, μόνο με 25€ συνολικά!

Σύντομα θα γίνονται αποστολές των SUIT SUN
από τα Element σε όλη την Ελλάδα!

Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!
Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου