Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

PolyOxy®: ανακάλυψε το ισχυρότερο όπλο κατά της γήρανσης!


Η PoliOxy® είναι η μοδαδική θεραπεία που συνδυάζει τόσο συμπυκνωμένη ατιοξειδωτική δράση σε τόσο υψηλή ποιότητα, καθαρότητα και απορροφησιμότητα δραστικών συστατικών.

Πρόκειται για μία καινοτομία SUIT της Κ-Surgery και εξασφαλίζει καθαρισμό, βαθιά ενυδάτωση του δέρματος και θωράκιση των κυτάρων από τις οξειδωτικές επιθέσεις!

Τι περιλαμβάνει η θεραπεία;
Η θεραπεία ξεκινά με καθαρισμό του προσώπου και εφαρμογή εξειδικευμένων λιποσωματοποιημένων οξέων φρούτων. Με τον τρόπο αυτό απομακρύνονται οι ρύποι και τα νεκρά κύτταρα, ενώ απελευθερώνονται οι πόροι του δέρματος από τις ακαθαρσίες που μπλοκάρουν τη φυσική ροή του σμήγματος.

Στη συνέχεια εφαρμόζονται βιοενεργά δραστικά συστατικά σε υψηλή συγκέντρωση και σε μορφή τέτοια που να εξασφαλίζεται η πλήρης απορρόφησή και η ενσωμάτωσή τους στο μεταβολισμό των κυττάρων. Η πρώτη "επίθεση" αντιοξειδωτικών γίνεται με ρεσβερατρόλη, το γνωστό super αντιοξειδωτικό των σταφυλιών, ενώ το δεύτερο "κύμα" αποτελείται από συμπύκνωμα συνενζύμου Q10 σε νανο-λιποσώματα. Η βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας εξασφαλίζεται με υαλουρονικό οξύ σε συνδυασμό με τον Natural Moisturizing Factor: πρόκειται για φυσικό μείγμα συστατικών του ίδιου του δέρματος που διατηρεί την ελαστικότητα, προστατεύει τα βαθύτερα κυτταρικά στρώματα και ενεργοποιεί τα υδρολυτικά ένζυμα που ελέγχουν τη φυσική απολέπιση της επιδερμίδας. Επιπλέον, το σύστημα τροφής και άμυνας Oleosoft® που περιέχεται στη θεραπεία, χαρίζει στην επιδερμίδα τα απαραίτητα για την ομοιόσταση λιπαρά οξέα, χωρίς να βαραίνει με λιπαρότητα το αποτέλεσμα.

Τρείς λοιπόν είναι οι φάσεις της θεραπείας PoliOxy®:
  1. Αντιοξείδωση με ρεσβερατρόλη και Q10.
  2. Βαθιά ενυδάτωση με υαλουρονικό και Natural Moisturizing Factor.
  3. Τροφή και άμυνα με το σύστημα Oleosoft®.
Είναι ασφαλής η χρήση οξέων το καλοκαίρι;
Τα οξέα που χρησιμοποιούνται στη θεραπεία PoliOxy® δεν παρέχουν απλά ασφάλεια: είναι απαραίτητα για το καλοκαίρι μιας και είναι ιδανικά για τον βαθύτερο καθαρισμό της επιδερμίδας. Πρόκειται για λιποσωματοποιημένο μανδελικό οξύ, το οποίο χρησιμοποιείται από αισθητικούς Element με πείρα τουλάχιστον 10 ετών.

Γενικά τα οξέα φρούτων δεν είναι ένα σκεύασμα. Υπάρχουν πολλά είδη και σε διαφορετικές συμπυκνώσεις, ώστε ο αισθητικός να μπορεί, ανάλογα με την εποχή, να επιτυγχάνει τον ζητούμενο στόχο. Στα Element μπορείτε να βρείτε μανδελικό, λακτικό, γλυκολικό, πυροσταφυλικό, σαλικυλικό, σε διάφορες συγκεντρώσεις, όλα σε λιποσωματοποιημένη μορφή, με την εγγύηση της K-Surgery.

Γιατί να επιλέξω την PoliOxy®;
Η βάση της αντιγήρανσης είναι η εξασφάλιση υγιούς περιβάλλοντος για τα κύτταρα της επιδερμίδας, ώστα αυτάνα αναπρύσσονται σωστά, να πολλαπλασιάζονται και να παράγουν σωστές ποσότητες κολλαγόνου και ελαστίνης. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να εξουδετερωθούν όλοι οι στρεσογόνοι παράγοντες που ειδικά το καλοκαίρι πολλαπλασιάζονται λόγω της ηλιακής ακτινοβολίας.
Η PoliOxy® εξασφαλίζει ακριβώς αυτό: νερό, τροφή, προστασία, και θωράκιση των κυτταρικών μηχανισμών! Το δέρμα αναώνεται μόνο του και μάλιστα θεαματικά, αφού οι μηχανισμοί του ενισχύονται και μπαίνουν και πάλι στη σωστή βάση!

Θα δω αποτέλεσμα σύντομα;
Η PoliOxy® θεραπεία εγγυάται αποτέλεσμα άμεσο και ορατό, που διαρκεί, και μάλιστα από την πρώτη εφαρμογή. Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος των SUIT θεραπειών: η θωράκιση, η φόρτιση,  ο εξοπλισμός, η εξυγίανση των ιστών του δέρματος, ώστε η θεραπεία να συνεχίσει να δουλεύει για μέρες και μετά την εφαρμογή.

Κλείσε άμεσα ραντεβού online
για την PoliOxy® θεραπεία
ή κάλεσε το 2811 11 8101.
Κόστος: 49€ (60€)

Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!
Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου