Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Πρόγραμμα Hybrid.


Τα Element είναι το μοναδικό εργαστήριο αισθητικής στο Ηράκλειο που παρέχει όλες τις τεχνολογίες μόνιμης αποτρίχωσης. Υιοθετώντας ξεκάθαρα μόνο τα αποτελέσματα επιστημονικών ερευνών, προχωρήσαμε στη δημιουργία του προγράμματος Hybrid που αφορά στις laser αποτριχώσεις και που παρέχει επιπλεόν ασφάλεια στους επισκέπτες μας.

Ακριβώς επειδή η χρέωση για τις υπηρεσίες laser αφορά στην παρεχόμενη υπηρεσία και όχι στο μηχάνημα που χρησιμοποιείται, αφαιρούμε από τους επισκέπτες μας το άγχος της επιλογής και δίνουμε στους αισθητικούς μας τη δυνατότητα, ελεύθερα, να μετακινούν τον επισκέπτη, σε συνεννόηση μαζί του, από τη μία τεχνολογία στην άλλη, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Τι σημαίνει αυτό για τον επισκέπτη;
Το πρόγραμμα Hybrid μεταθέτει στους αισθητικούς μας την ευθύνη της επιλογής τεχνολογίας laser και αντίστοιχα και την ευθύνη επιτυχίας του προγράμματος αποτρίχωσης. Επομένως, ο αισθητικός που αναλαμβάνει έναν επισκέπτη, μπορεί ελεύθερα να επιλέξει διοδικό laser, Phasma® αποτρίχωση ή laser αλεξανδρίτη, ανάλογα με το περιστατικό που έχει μπροστά του. Επιπλέον, μπορεί να μετακινήσει τον επισκέπτη από μία τεχνολογία σε μία άλλη στη μέση του προγράμματος, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο για την επιτυχία του τελικού αποτελέσματος.

Στα Element ο επισκέπτης που αγοράζει laser αποτρίχωση,
αγοράζει την αποτρίχωση και το αποτέλεσμα, όχι το μηχάνημα.

Το μηχάνημα που θα χρησιμοποιηθεί είναι θέμα αισθητικού. Ο αισθητικός των Element έχει την κατάλληλη επιστημονική κατάρτιση για να επιλέξει και φυσικά φέρει την ευθύνη της επιλογής του.

Οι επισκέπτες που εμπιστεύονται τους αισθητικούς Element μπαίνουν δωρεάν στο πρόγραμμα Hybrid απολαμβάνοντας τη δυνατότητα χρήσης οποιασδήποτε τεχνολογίας laser χρειαστούν.

Δες τις προσφορές μας στη laser αποτρίχωση στο www.goelement.gr/prosfores.

Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!
Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου